APERITIV – 11 PIESE (la alegere)
- Wrap cu spanac, cremă de brânză, salată și păstrăv afumat
- Napoletană cu branzeturi, fructe confiate și struguri
- Terină de gorgonzola cu mușchi de porc în mantie de sfeclă roșie
- Roșii cherry invelite în mix de branzeturi și mantie de verdețuri
- Crostini cu hribi, mascarpone, parmezan și roșii uscate
- Rulou de somon cu castraveți și cremă de brânză
- Roast Beef cu salata coleslaw pe pâine crocantă
- Terină de pui cu mușchi de porc și feta în mantie de ardei copt
- Vol-au-vent cu ton roșu, glazurat cu fistiq și brânză
- Terină de porc cu cabanos și mantie de bacon
- Grujoane de pui în panko
- Ruladă de ardei copti cu crema de brânză
- Ruladă de brânză de vacă cu miere și struguri în mantie de caș cheddar
- Mousse de șuncă cu hrean
- Mousse de vinete cu rosii cherry
- Ruladă din mușchi de porc cu ciuperci în crustă de mac
- Crostini cu guacamole
- Vol-au-vent cu ciuperci și ou de prepelită
- Quiche Lorraine cu bacon , parmezan și cremă de brânză
- Canape cu brânză brie și nuci
- Terină de pulpă de pui cu fistic și feta în mantie de bacon
- Vol-au-vent cu mousse de somon
- Rafaelo burduf 3 culori
- Piure de dovleac cu rață afumată
- Terină de ciolan cu caise confiate, feta și nucă
- Lipie cu salată de ton și cremă de brânză
- Salată cu piept de pui și sos de ghimbir
- Terină de rață fume cu gem de ceapă caramelizată
- Crostini cu mușchi de porc și sos tartar
- Crostini cu vinete aromatizate și brânză de capră
- Brânză telemea/vacă /oaie
- Chiftele porc
- Măsline
GUSTARE CALDĂ
- Șalău în crustă de alune de pădure
- File de somon (+25lei)
- File de doradă în crustă cu mix de semințe și sos de
- lămâie
- Lup de mare cu sos de rodii
- Supă cremă de ciuperci / linte
- Ciorbă rădăuțeană
- Ciorbă de văcuță
FRIPTURA
- Ruladă de curcan cu ciuperci și cașcaval invelite înbacon
- Aripioare de porc cu sos / hrean, vin
- Muschi de vită (+50lei)
- Pulpă de rață cu varză roșie și sos de merișoare
- Piept de curcan cu sos gorgonzola
- Mușchi de porc în crustă de ierburi și sos de piper verde
- Piept de pui cu sos gorgonzola
- Ceafă de porc cu sos de legume
- Cotlet de porc cu sos vânătoresc
- Pulpe Provence
- Cotlet de porc cu os cu sos de hribi
Pulpa de rata cu piure de cartofi si sos de merisoare.
Dorada in crusta de mix de seminte cu piure de dovleac si sos de menta si telina.
Pulpa de rata cu piure de cartofi si sos de merisoare.
GARNITURI
- Piure de cartofi dulci
- Legume la cuptor învelite în bacon
- Risotto cu hribi
- Piure de cartofi cu cremă de trufe
- Legume Julien
- Piure de cartofi cu vinete afumate
- Cartofi cu rozmarin
- Cartofi gratinați
- Orez salbatic
- Legume tailandeze
- Polenta aromatizată cu salvie la grătar
- Piure de mazăre cu mentă/ piure de morcovi
SALATE
- Salată de varză
- Salată asortată
- Mix salată iceberg, rucola, roșii cherry
CINA
- Sarmale
- Mini Burger
- Scăriță cu sos de ardei si cartofi cu rozmarin
BAR EXCELLENCE
PREMIUMS:
- Chivas
- Jack Danniels
- Jameson
- Courvoisier
- Jidvei
- Țuică
- Jagermeister
- Irish cream
- Prosecco
- Cramele Sarica Niculițel
- Cramele Vinarte
- Spumant la intrare
- Bere Carlsberg
- Tuborg fără alcool
- Apă plată/ minerală
- Coca Cola
- Granini – portocale , măr, coacăze
- Cafea
COCKTAILS:
- Bolero
- Pineapple express
- Mojito
- Rose Mary’s Gin
- Hugo’s son
- Italian spritz
- Boulevard
SOFT MIXTURES:
- Apple pie
- Tutti frutti
- Fresh drink
SHOTS
PACHET EXCELLENCE
SERVICII CONEXE
- meniu mâncare 4 feluri
- meniu băuturi alcoolice și non-acoolice
- cocktail bar
- decor – fețe de masă, suporți flori, flori artificiale număr masă, servețele,
- aranjament prezidiu, cufăr, chevalet listă invitați
- cameră
- gheață carbonică, artificii
- photo booth
- mărturii – prăjitură
- hostesse
- schelă de lumini
- candy bar
- prosciutto bar
- cigar bar
- cheese bar
- foto – video
- DJ
- Formație