APERITIV – 11 PIESE (la alegere)
- Wrap cu spanac, cremă de brânză, salată și păstrăv afumat
- Napoletană cu branzeturi, fructe confiate și struguri
- Terină de gorgonzola cu mușchi de porc în mantie de sfeclă roșie
- Roșii cherry invelite în mix de branzeturi și mantie de verdețuri
- Crostini cu hribi, mascarpone, parmezan și roșii uscate
- Rulou de somon cu castraveți și cremă de brânză
- Roast Beef cu salata coleslaw pe pâine crocantă
- Terină de pui cu mușchi de porc și feta în mantie de ardei copt
- Vol-au-vent cu ton roșu, glazurat cu fistiq și brânză
- Terină de porc cu cabanos și mantie de bacon
- Grujoane de pui în panko
- Ruladă de ardei copti cu crema de brânză
- Ruladă de brânză de vacă cu miere și struguri în mantie de caș cheddar
- Mousse de șuncă cu hrean
- Mousse de vinete cu rosii cherry
- Ruladă din mușchi de porc cu ciuperci în crustă de mac
- Crostini cu guacamole
- Vol-au-vent cu ciuperci și ou de prepelită
- Quiche Lorraine cu bacon , parmezan și cremă de brânză
- Canape cu brânză brie și nuci
- Terină de pulpă de pui cu fistic și feta în mantie de bacon
- Vol-au-vent cu mousse de somon
- Rafaelo burduf 3 culori
- Piure de dovleac cu rață afumată
- Terină de ciolan cu caise confiate, feta și nucă
- Lipie cu salată de ton și cremă de brânză
- Salată cu piept de pui și sos de ghimbir
- Terină de rață fume cu gem de ceapă caramelizată
- Crostini cu mușchi de porc și sos tartar
- Crostini cu vinete aromatizate și brânză de capră
- Brânză telemea/vacă /oaie
- Chiftele porc
- Măsline
GUSTARE CALDĂ
- Șalău în crustă de alune de pădure
- File de somon (+25lei)
- File de doradă în crustă cu mix de semințe și sos de
- lămâie
- Lup de mare cu sos de rodii
- Supă cremă de ciuperci / linte
- Ciorbă rădăuțeană
- Ciorbă de văcuță
FRIPTURA
- Ruladă de curcan cu ciuperci și cașcaval invelite în bacon
- Aripioare de porc cu sos / hrean, vin
- Muschi de vită (+50lei)
- Pulpă de rață cu varză roșie și sos de merișoare
- Piept de curcan cu sos gorgonzola
- Mușchi de porc în crustă de ierburi și sos de piper verde
- Piept de pui cu sos gorgonzola
- Ceafă de porc cu sos de legume
- Cotlet de porc cu sos vânătoresc
- Pulpe Provence
- Cotlet de porc cu os cu sos de hribi
- Butterfish cu legume tailandeze si rodii

* Pulpa de rata cu piure de cartofi si sos de merisoare.


Dorada in crusta de mix de seminte cu piure de dovleac si sos de menta si telina.
GARNITURI
- Piure de cartofi dulci
- Legume la cuptor învelite în bacon
- Risotto cu hribi
- Piure de cartofi cu cremă de trufe
- Legume Julien
- Piure de cartofi cu vinete afumate
- Cartofi cu rozmarin
- Cartofi gratinați
- Orez salbatic
- Legume tailandeze
- Polenta aromatizată cu salvie la grătar
- Piure de mazăre cu mentă/ piure de morcovi
SALATE
- Salată de varză
- Salată asortată
- Mix salată iceberg, rucola, roșii cherry
CINA
- Sarmale
- Mini Burger
- Scăriță cu sos de ardei si cartofi cu rozmarin
BAR EXCELLENCE
PREMIUMS:
- Chivas
- Jack Danniels
- Jameson
- Courvoisier
- Jidvei
- Țuică
- Jagermeister
- Irish cream
- Prosecco
- Cramele Sarica Niculițel
- Cramele Vinarte
- Spumant la intrare
- Bere Carlsberg
- Tuborg fără alcool
- Apă plată/ minerală
- Coca Cola
- Granini – portocale , măr, coacăze
- Cafea
COCKTAILS:
- Bolero
- Pineapple express
- Mojito
- Rose Mary’s Gin
- Hugo’s son
- Italian spritz
- Boulevard
SOFT MIXTURES:
- Apple pie
- Tutti frutti
- Fresh drink
SHOTS
PACHET EXCELLENCE
SERVICII CONEXE
- meniu mâncare 4 feluri
- meniu băuturi alcoolice și non-acoolice
- cocktail bar
- decor – fețe de masă, suporți flori, flori artificiale număr masă, servețele,
- aranjament prezidiu, cufăr, chevalet listă invitați
- cameră
- gheață carbonică, artificii
- photo booth
- mărturii – prăjitură
- hostesse
- schelă de lumini
- candy bar
- prosciutto bar
- cigar bar
- cheese bar
- foto – video
- DJ
- Formație