MENU CLASSIC

APERITIV – 10 PIESE (la alegere)
Terină de porc cu cabanos și mantie de bacon
Grujoane de pui în panko
Ruladă de ardei copti cu crema de brânză
Ruladă de brânză de vacă cu miere și struguri în
mantie de caș cheddar
Mousse de șuncă cu hrean
Mousse de vinete cu rosii cherry
Ruladă din mușchi de porc cu ciuperci în crustă de
mac
Crostini cu guacamole
Brânză telemea/vacă /oaie
Vol-au-vent cu ciuperci și ou de prepelită
Quiche Lorraine cu bacon , parmezan și cremă de
brânză
Canape cu brânză brie și nuci
Terină de pulpă de pui cu fistic și feta în mantie de
bacon
Vol-au-vent cu mousse de somon
Rafaelo burduf 3 culori
Piure de dovleac cu rață afumată
Terină de ciolan cu caise confiate, feta și nucă
Lipie cu salată de ton și cremă de brânză
Salată cu piept de pui și sos de ghimbir
Terină de rață fume cu gem de ceapă caramelizată
Crostini cu mușchi de porc și sos tartar
Crostini cu vinete aromatizate și brânză de capră
Chiftele porc
Măsline
SALATE
Salată de varză
Salată de castraveți
Ardei copți
GUSTARE CALDĂ
Ciorbă rădăuțeană
Ciorbă de văcuță
File de doradă în crustă cu mix de semințe și sos de
lămâie
Lup de mare cu sos de rodii
Supă cremă de ciuperci / linte
FRIPTURA
Ceafă de porc cu sos de legume
Cotlet de porc cu sos vânătoresc
Pulpe Provence
Piept de pui cu sos gorgonzola
Pulpa de rață cu varză roșie și sos de merișoare
Piept de curcan cu sos gorgonzola
Mușchi de porc în crustă de ierburi și sos de piper
verde
GARNITURI
Legume Julien
Piure de cartofi cu vinete afumate
Cartofi cu rozmarin
Cartofi gratinați
Orez salbatic
Legume tailandeze
Polenta aromatizată cu salvie la grătar
Piure de mazăre cu mentă/ piure de morcovi
CINA
Sarmale
Mini Burger